بازدید خبرنگاران استان آذربایجان شرقی از پروژه آبرسانی به میانه از سد گرمی چای
بیانیه جامعه دانشگاهی پیام نور مرکز میانه بمناسبت ۱۳ آبان ماه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میانه، جامعه دانشگاهی پیام نور بمناسبت بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی بیانه ای صادر کرد:
۱۳آبان ماه؛ روز دانش آموز و روز ملی مقاومت و روز مبارزه با استکبار جهانی و ایستادگی مردم قهرمان ایران در مقابل قدرت طلبی آمریکای جهانخوار و خبیث می باشد.
ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی علی الخصوص همشهریان عزیزمان در ۴ دهه پر فراز و نشیب انقلاب توانسته با شعار راهبردی «مرگ بر آمریکا» و با به نمایش گذاشتن قدرت ملی خود در مناسبت ها و صحنه های حساس انقلاب، این شعار راهبردی و دشمن شکن را به نماد مبارزه با استکبار جهانی مبدل سازد و با آگاهی دادن به مردم جهان و کشورهای دنیا ، سیاست های ظلمانه و استکبار طلب غرب را به چالش بکشانند.
حفظ ثبات، آرامش، استقلال و کاهش وابستگی در منطقه و نقش کلیدی در دیپلماسی منطقه برای امنیت و هوشیاری نسبت به دسیسه ها و دست اندازی های مکّارانه امپریالیسم برای متشنج ساختن خاورمیانه و اختلاف افکنی میان کشورهای مسلمان و همسایه از جمله اموری است که ما دانشگاهیان و دانشجویان به آن آگاهی و بصیرت کامل داشته و اجازه حضور نیروهای کودک کش اسرائیل را در کشورهای همسایه علی الخصوص آذربایجان را تا آخرین قطره خون خود نخواهیم داد.
سردمداران ایالت متحده برای نابود کردن نظام و ملت ایران از همه قدرت خود استفاده می کنند. رژیم زورگوی آمریکا با اعمال تحریمهای ظالمانه، ملت ایران را به خاطر پایداری و صیانت از حقوق خود به طور دسته جمعی مجازات میکنند و حتی اجازه دسترسی به دارو در این شرایط سخت کرونا را هم نمیدهند و همچنین هیچ فرصتی را برای تهاجم فرهنگی و نظامی نیز از دست نمی دهند. حال خودشان برای مشکلاتی که بوجود آورده اند پیشنهاد مذاکره می دهند.
ما دانشگاهیان پیام نور مرکز میانه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) و شهیدان والا مقام انقلاب اسلامی اعلام میداریم همچون همیشه و حتی با اقتدار بیشتر باگوش دادن به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق می نماییم و به استکبار جهانی اعلام می کنیم که ملت شریف ایران به خصوص قشر دانشجو و دانشگاهی همواره با پشتیبانی از انقلاب اسلامی می رود تا زمینه حضور انقلاب سراسر عدل حضرت ولی عصر (عج) را فراهم سازد